12. jun. 2021
Af Liz Rørsig

Joakim Ingversen: Her er min private dansepartner

Joakim Ingversen
Joakim Ingversen.
Foto: Hanne Juul
Joakim Ingversen elsker at danse, og han har en meget sød dansepartner.

Joakim Ingversen og Sofie Østergaard er værter i det store danseshow, ”Dans, dans, dans” lørdag den 12. juni 2021på DR1.

Tjek på trinene

Danseerfaring har begge værter - Joakim har vundet ”Vild med dans” med Claudia Rex, mens Sofie har været vinder af ”Scenen er din” sammen med Esbern Syhler-Hansen. Hun har også danseskolen Beatjump. Hjemme i stuen danser Joakim med en helt særlig dansepartner, afslører han.

- Jeg har jo et barn, der er stort nok til at danse, så det er sjovt, siger Joakim Ingversen til BILLED-BLADET og henviser til sin og Sofie Lindes datter Trine på tre år.

Elsker at danse

- Jeg kan lide at danse og gør det ikke nok – specielt ikke i corona-tiden, hvor jeg kun har kunnet gøre det derhjemme. Men jeg elsker at danse, og man bliver så glad af det. Det er meget lang tid siden, at Sofie (Linde, red.) og jeg har været i byen, men når vi er til en fest, byder jeg hende op. Jeg er ikke typen, der hænger i baren, afslører Joakim Ingversen. Han og Sofie Linde er også forældre til datteren Søs på fire måneder.

Foruden lørdagens finaleshow har Joakim travlt med optagelserne til ”Alle mod 1” og et kommende klimaprogram på DR1.

Se de søde fotos fra Trines fødselsdag i februar fra Sofie Lindes Instagram-opslag som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Læs mere om: