5. mar. 2014
Af Malan Joensen

Jørgen de Mylius skal være med til at vælge vinderen

Jørgen de Mylius.
Jørgen de Mylius.
Arkivfoto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Se her, hvem der sammen med Jørgen de Mylius udgør fagjuryen til Dansk Melodi Grand Prix på lørdag.

Melodi Grand Prix-ikonet Jørgen de Mylius er en af medlemmerne ved den fagjury ved årets danske Melodi Grand Prix på lørdag, der skal være med til at sende en dansk vindersang videre til Eurovision Song Contest i København til maj.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Produceren Cutfather, der tidligere har været ”X Factor”-dommer, og produceren Chief 1, der i denne sæsons ”X Factor” hjalp Remee på superbootcamp, og sangerinderne Søs Fenger og Camille Jones er også en del af fagjuryen.

Har halvdelen af stemmerne

Juryen har 50 procent af stemmerne i den indledende runde og i finalen, og danskerne har de resterende 50 procent.

- Jørgen de Mylius er på mange måder indbegrebet af Dansk Melodi Grand Prix, og har som bekendt en kæmpe viden om alt, hvad der har med Grand Prixet at gøre. Søs Fenger og Camille Jones kan bidrage med deres solide erfaringer som sangerinder, og Cutfather og Chief 1 har som sangskrivere og producere fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i musikkens verden. Sammen er de et meget stærkt hold af fageksperter, som kan give en kompetent, professionel og nuanceret vurdering af årets ti Grand Prix-sange, udtaler DRs underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged.

Læs mere om: