Mandag, 15. februar 2021 - af Stine Ramlyng

Johannes Langkilde: Dette savner jeg meget

Johannes Langkilde og Rikke Hørlykke
Johannes Langkilde og Rikke Hørlykke
Foto: Martin Neuert/DR
Coronaen har kostet danskerne mange forskellige savn - både fysisk og psykisk. For tv-vært Johannes Langkilde er der særligt én ting, han savner at kunne gøre, men som coronaen har umuliggjort.

Med alle svømmehaller lukket på grund af corona kan Johannes Langkilde nemlig ikke passe sin svømmetræning, og det ærgrer ham. Det fortæller han i DR-programmet "Morgentræning".

Det er tidligere håndboldstjerne Rikke Hørlykke, der er vært på morgentræningsprogrammet, der varer mellem 15-20 minutter, og som har forskellige kendte gæster med i studiet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gør Johannes Langkilde i stedet

I stedet for svømmetræningen har nyhedsværten kastet sig over forskellige andre sportsaktiviteter derhjemme, fortæller han i DR-programmet.

- Jeg har en spinningcykel i kælderen, som jeg har købt på grund af corona, som jeg får høvlet lidt af på en gang imellem. Og så har jeg en TRX, som jeg har hængt op over nogle bjælker, og så træner jeg med min egen kropsvægt. Det har jeg også ret stor glæde af, selv om jeg savner at svømme, fortæller Johannes Langkilde i "Morgentræning".

"Morgenttræning" med Rikke Hørlykke bliver sendt på DR alle hverdage kl. 6.40, kl. 9.20 eller kan findes på dr.dk/drtv.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden