Johannes Langkilde gør klar til Grand Prix i Fællessang: Et hit hos familien

Johannes Langkilde.

Johannes Langkilde.

Foto: Birger Storm
Johannes Langkilde glæder sig til at varme op til Dansk Melodi Grand Prix i fredagens særlige udgave af ”Fællessang – hver for sig” på DR 1 med masser af klassikere på programmet.

Johannes Langkilde og Katrine Muff har fredag den 5. marts 2021 i DR1's ”Fællessang – hver for sig” en særlig Melodi Grand Prix Special på programmet med mange af de gode klassikere til at synge med på.

Samler familien

Og TV Avisens vært skal også følge med på skærmen lørdag til Melodi Grand Prix sammen med familien, når showet løber af stabelen. 

- Vi ser som regel altid Melodi Grand Prix, fordi det er en sjov aften, der samler familien. Og så er det ekstra sjovt, hvis vi ender med at diskutere de enkelte sange, fortæller Johannes Langkilde til BILLED-BLADET. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Disse sange er et hit

- Vi er altid ret enige – heldigvis. Vi elsker de enkle, melodiøse sange, hvor sangeren eller sangerinden har sin personlighed og personlige energi med. Og så skal det jo være en sang, man næsten synes, at man kender, allerede før man har hørt den, lyder det fra Johannes Langkilde. 

Datteren synger med

Datteren Emilie på 10 år er ligesom sin far meget musikalsk og synger og spiller sine favoritsange på klaveret til lørdagens show. Hun så også MGP, hvilket var et hit. 

- Emilie holdt en lille fest for tre af sine klassekammerater til MGP, og min opgave var primært at rydde op, så jeg var med som butler og nød det meget. De var vilde med vinderen, siger Johannes Langkilde med et smil. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden