14. aug. 2016
Af Liz Rørsig

Johannes Langkilde i familie med en høvding.

Johannes Langkilde
Johannes Langkilde
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
DR’s USA-korrespondent Johannes Langkilde mødte Fagafaga Daniel Langkilde under det demokratiske konvent i Philadelphia. Han er høvding og fætter til Johannes.

Johannes Langkilde havde et forunderligt øjeblik i Philadelphia under det demokratiske konvent i Philadelphia. Her mødte han nemlig sin fætter, Fagafaga Daniel Langkilde. Han er høvding på Amerikansk Samoa, der ligger langt ude i Stillehavet, og overhoved for sin familie, der tæller ikke færre end 60 mennesker – alle familiemedlemmer til DR’s USA-korrespondent. Fagafaga var mødt op for at vælge Hilary Clinton, og han fik også mulighed for at blive interviewet af fætter Johannes.

https://imgix.billedbladet.dk/langkilde.jpg
Johannes Langkilde, Fagafaga Daniel Langkilde
Foto: Privat

Johannes Langilde: Det var fantastisk

- Jeg kendte godt til vores familie på Amerikansk Samoa og har længe haft lyst til at møde dem. Jeg havde ikke forestillet mig, at delegationen fra Amerikansk Samoa ville rumme flere Langkilder, så da jeg fandt ud af det, var det helt fantastisk. Pludselig var vi samlet samme sted, fortæller Johannes begejstret til BILLED-BLADET. Fagafaga havde sine to sønner og sin hustru med, og Johannes overvejer nu at rejse til Amerikansk Samoa med sin familie til jul. LÆS MERE: Johannes Langkilde sælger sit hus i Danmark

Læs mere om: