Torsdag, 15. marts 2018 - af af Liz Rørsig

Johannes Langkilde skal spille for Maria Lucia

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde

Foto: Rene Jeppesen
TV Avisens Johannes Langkilde viser sit musikalske talent til Aalborg Symfoniorkesters jubilæumskoncert i selskab med sangerinden Maria Lucia.

Johannes Langkilde har mange strenge at spille på.

Foruden journalistrollen har DR-værten evner som musiker og skal spille klaver til Aalborg Symfoniorkesters 75-års jubilæumskoncert i aften torsdag den 15. marts 2018 kl. 19:30, hvor Maria Lucia er med som solist og skal synge nogle af sine yndlingssange. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Føler mig heldig

Og som Hjørring-dreng glæder Johannes sig til den store oplevelse, som han er inviteret til i det nordjyske.

- Jeg drømte om at blive musiker, før jeg blev journalist, og selv om jeg valgte journalistvejen, er jeg stadig musiker af sjæl. Derfor føler jeg mig så heldig, at jeg - som nu - får mulighed for at spille sammen med store professionelle orkestre, selv om jeg ikke kastede mig ud i at blive ”rigtig” musiker, siger nyhedsværten til BILLED-BLADET.

Vild med Maria Lucia

Det er første gang, han skal spille sammen med Maria Lucia, som han er en stor beundrer af.

- Jeg blev vildt begejstret, da jeg hørte, at hun skulle være solist. Maria Lucia har en skøn stemme og udstråling, og hun er dybt musikalsk og hamrende dygtig. Så det er fantastisk, at jeg kan få lov til at spille sammen med hende, lyder det fra Johannes, der også skal stå for at præsentere koncertens musikprogram.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden