15. mar. 2018
Af af Liz Rørsig

Johannes Langkilde skal spille for Maria Lucia

Johannes Langkilde
Johannes Langkilde
Foto: Rene Jeppesen
TV Avisens Johannes Langkilde viser sit musikalske talent til Aalborg Symfoniorkesters jubilæumskoncert i selskab med sangerinden Maria Lucia.

Johannes Langkilde har mange strenge at spille på.

Foruden journalistrollen har DR-værten evner som musiker og skal spille klaver til Aalborg Symfoniorkesters 75-års jubilæumskoncert i aften torsdag den 15. marts 2018 kl. 19:30, hvor Maria Lucia er med som solist og skal synge nogle af sine yndlingssange.

Føler mig heldig

Og som Hjørring-dreng glæder Johannes sig til den store oplevelse, som han er inviteret til i det nordjyske.

- Jeg drømte om at blive musiker, før jeg blev journalist, og selv om jeg valgte journalistvejen, er jeg stadig musiker af sjæl. Derfor føler jeg mig så heldig, at jeg - som nu - får mulighed for at spille sammen med store professionelle orkestre, selv om jeg ikke kastede mig ud i at blive ”rigtig” musiker, siger nyhedsværten til BILLED-BLADET.

Vild med Maria Lucia

Det er første gang, han skal spille sammen med Maria Lucia, som han er en stor beundrer af.

- Jeg blev vildt begejstret, da jeg hørte, at hun skulle være solist. Maria Lucia har en skøn stemme og udstråling, og hun er dybt musikalsk og hamrende dygtig. Så det er fantastisk, at jeg kan få lov til at spille sammen med hende, lyder det fra Johannes, der også skal stå for at præsentere koncertens musikprogram.

Læs mere om: