17. sep. 2018
Af af Liz Rørsig og Karina Didriksen

Johannes Langkildes nye job: Mere tid med familien

Johannes Langkilde.
Johannes Langkilde.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
DR-værten Johannes Langkilde flytter fra den sene udgave af TV Avisen til den tidlige kl. 18.30, og det kommer familien til gode.

Siden Johannes Langkilde i 2017 vendte hjem fra USA, har han været vært på TV Avisen kl. 21.30, men det bliver der nu lavet om på.

Fra mandag den 17. september skifter han nemlig værtsjobbet på den sene nyhedsudsendelse ud med den tidligere, der sendes på DR1 kl. 18.30. Han bliver dermed Tine Gøtzsches afløser.

- Jeg ville rigtig gerne prøve at være vært på netop dén udsen­delse, for jeg er nok i den unikke situation, at jeg som den eneste studievært i Danmark har prø­vet at lave alle typer af nyheds­udsendelser på alle kanaler, fortæller Johannes Langkilde til BILLED-BLADET.

Langkildes nye arbejdstider

41-årige Johannes Langkilde har haft Kåre Quist som makker på TV Avisen kl. 21.30, men den tjans overtages nu af Nina Munch-Perrin.

I stedet kan nyhedsværten nu glæde sig til, at han får nye arbejdstider, som hans hustru og to børn kommer til at nyde godt af.

– Min familie skal nu forholde sig til, at jeg kommer hjem, før de falder i søvn. Så må vi se, om de kan holde dét ud!, lyder det fra Johannes Langkilde.

Læs mere om: