Jon fra Den store bagedyst: Det laver han nu

Jon Edlund. 

Jon Edlund. 

Foto: Lars Aarø
Jon Edlund var med i sidste års udgave af ”Den store bagedyst”. Siden da har han taget orlov fra lærerstudiet og startet sin egen virksomhed.

- Jeg har startet min egen virksomhed som hedder: ”Jons madklub”, fortæller Jon Edlund fra sidste års udgave af ”Den store bagedyst”, hvor han gik hele vejen til finalen.

- Jeg laver madkurser. Primært kagekurser. Jeg skal inspirere folk til at lave mad. Jeg satser primært på kurserne, og vil gerne leve af det, fortæller han med et bredt smil.

Taget orlov fra lærerstudiet

Jon bor stadig med kæresten i Aarhus, hvor han også har læst til lærer i tre og et halvt år.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Men jeg har taget orlov fra studiet, for at gå all in på det her. Jeg tog orlov tilbage i januar, og jeg mangler kun at skrive min bachelor. Men det regner jeg med, at jeg kan gøre næste år. Jeg har lovet min mor at gøre det færdigt, fortæller han grinende.

Vil gerne lave mere TV

Jon Edlund har også tidligere deltaget i ”Den store jule- og nytårsbagedyst”, og han er slet ikke afvisende overfor at lave mere TV.

- Jeg kunne godt finde på at lave mere TV. Jeg er så inspireret af Jamie Oliver – at have sit eget TV-køkken, det gad jeg virkelig godt. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden