Fredag, 30. december 2022 - af Karina Didriksen

Jordemoderen: Derfor har Trixie pludselig forladt serien

Trixie i "Jordemoderen" på DR1.
Trixie i "Jordemoderen" på DR1.
Foto: DR
Skuespilleren Helen George gjorde sine fans nervøse, da hendes karakter Trixie i ”Jordemoderen” pludselig forlod serien midt i den nye sæson 11.

Mange fans af tv-serien ”Jordemoderen” blev måske en smule nervøse, da en af de mest elskede karakterer, jordemoderen Trixie, pludselig forlod serien midt i sæson 11.  

Det skete i slutningen af afsnit 5, der blev sendt på DR1 torsdag den 29. december. Her så man Trixie blive kørt væk i en bil, efter hun havde sagt farvel til sine venner og kolleger i Poplar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trixie rejste til Italien for at tage sig af sin gudmor, som var blevet syg. Hun var ellers lige begyndt at se mere til den charmerende enkemand Matthew, men lovede at vende tilbage igen.

Foto: DR

Skjulte sin mave

Det er britiske Helen George, som spiller Trixie, og der er en meget god grund til, at hun valgte at forlade serien, inden sæsonen var slut.

Som den opmærksomme seerne måske har spottet, så var Helen George nemlig gravid, da hun optog sæson 11.

Det har naturligvis været skjult så godt som muligt under optagelserne, da hendes karakter Trixie ikke var gravid.

Optagelserne til den nye sæson begyndte i april 2021 og sluttede i november samme år. Det var i november 2021, at Helen George fødte datteren Lark, og hun var derfor gået på barselsorlov nogle måneder forinden.

”Jordemoderen”-stjernen er gift med en af sine kollegaer fra serien, skuespilleren Jack Ashton. Parret er forældre til to døtre.

Foto: MEGA

Heldigvis kan fans af Trixie ånde lettet op. Hun vender nemlig tilbage i sæson 12 af "Jordemoderen", der allerede har haft premiere i England. I Danmark må vi vente lidt længere. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden