Fredag, 6. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Josefine Høgh får vanvittigt travlt i januar

Josefine Høgh
Josefine Høgh
Foto: DR
Januar byder på masser af sport, og DR's Josefine Høgh får travlt med både sportsshow og håndbold-VM.

Gennem slutningen af november og det meste af december var Josefine Høgh travlt optaget af at dække VM i fodbold, som hun dækkede fra Folkehuset Absalon i København.

Der har dog ikke været meget tid til at puste ud, for Josefine Høgh kommer til at sende en masse live-tv igen her i januar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sportsshow og VM

Først og fremmest venter det store prisshow ”Sport 2022”, som sendes direkte fra Boxen i Herning lørdag 7. januar. Her skal hun være vært sammen med Tina Müller og Caroline Wozniacki.

I næste uge venter der endnu en ny opgave for den 33-årige DR-profil, for VM i håndbold begynder 11. januar, og det er Josefine Høgh, der skal dække slutrunden for DR.

- Vi er stærkt besat på alle pladser med kommentatorer, eksperter og værter, der er klar til at give danskerne en stor håndboldoplevelse, så seerne og lytterne kan begejstres over spillet på banen, og samtidig få den håndboldfaglige indsigt i detaljerne, der afgør kampene, siger Anders Kern Boje, der er underdirektør med ansvar for Sporten i DR Nyheder.

Josefine Høgh skal være vært i DR’s studie i håndboldarenaerne, når Danmark spiller og slutkampene går i gang.

Her vil hun være flankeret at de to tidligere håndboldspillere Camilla Andersen og Klavs Bruun Jørgensen.

Alle Danmarks kampe kan desuden følges live på P4, ligesom man også kan følge en række kampe uden dansk deltagelse på DR2 og DRTV.

VM 2023 spilles i Sverige og Polen fra 11.-29. januar, og slutrunden kan følges på både DR og TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden