Josefine Høgh om fællessang og fodboldnostalgi i Parken: Det glæder jeg mig til

Josefine Høgh.

Josefine Høgh.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
DR1-værten Josefine Høgh ser frem til, at hun i dag lørdag skal være vært i programmet ”Fællessang i Parken – vores fodboldhistorie” i selskab med kollegaen Tina Müller.

Josefine Høgh glæder sig til at stå i spidsen for fællessang og fodboldnostalgi i Parken sammen med Tina Müller i dag lørdag den 13. juni. DR1 viser nemlig klokken 20.00 ”Fællessang i Parken – vores fodboldhistorie” på den aften, hvor Danmarks første EM-kamp skulle have været spillet.

Fodbold og musik

EM-slutrunden er udskudt, men aftenen byder på masser af fodbold og nostalgi pakket ind i en musikalsk ramme med de største hits blandt fodboldsange gennem tiden. Josefine Høgh og Tina Müller står klar til at præsentere højdepunkter fra Danmarks EM- og VM-slutrunder og de bedste mål gennem de sidste 40 år sammen med blandt andre Sepp Piontek, Thomas Gravesen og Flemming Povlsen. Og de største danske fodboldhits bliver sunget af kunstnere som Dodo, Annisette og Søren Poppe.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Dejligt i Parken

- Jeg synes, det er fantastisk, at jeg skal være vært sammen med Tina til denne store begivenhed på Danmarks nationalstadion. Det er altid dejligt at være i Parken, hvor jeg har set så mange landskampe. Jeg elsker at være her og at stå på lægterne og skråle til nationalsangen, ja bare tanken giver mig kuldegysninger, siger Josefine Høgh til BILLED-BLADET. 

I godt selskab

- Jeg glæder mig også til igen at arbejde sammen med Tina, for jeg synes, vi havde en god oplevelse, da vi var værter til sportsshowet (Sport 2019-prisfesten, red.). Det er fedt at få mulighed for at gentage det i Parken, siger Josefine Høgh med et smil. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden