13. jun. 2020
Af Liz Rørsig

Josefine Høgh til fællessang i Parken: Det er mit fodboldhit

Josefine Høgh
Josefine Høgh.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
DR1-værten Josefine Høgh er vært sammen med Tina Müller i Parken, når der skal synges med på de største landsholdssange gennem tiden i ”Fællessang i Parken – vores fodboldhistorie”. Og Josefine har klart en favorit blandt de musikalske pletskud.

Josefine Høgh og Tina Müller inviterer til fællessang, hvor der er mulighed for at skråle med på de største danske landsholdssange gennem tiden. Det sker i DR1-programmet ”Fællessang i Parken – vores fodboldhistorie”, hvor de danske fodboldsange er omdrejningspunktet for fællessangen. Også masser af dansk fodboldhistorie gennem de sidste 40 år vil blive belyst, ligesom aftenen vil byde på gensyn med magiske fodboldøjeblikke.

Elsker at synge

Josefine Høgh elsker at synge og glæder sig også til at gøre det sammen med seerne, når kunstnere som Dodo, Annisette og Søren Poppe folder sig ud med fodboldhits.

- Jeg er ikke god til at synge, men jeg synger i badet, i bilen, og jeg synger med på fællessang. Jeg får ret tit at vide, at det ikke lyder så godt. Derfor kommer jeg ikke til at synge for i Parken, men jeg kommer til at synge med, siger Josefine Høgh med et smil til BILLED-BLADET.

Josefines favorit

Hendes favorit blandt fodboldsangene er ”Re-Sepp-ten”.

– Det er en klassiker, der samler folk – også dem, der ikke er fodboldfans. Jeg har så mange personlige minder i forbindelse med den sang fra afslutningsfesterne med mit fodboldhold, fra min 30-års-fødselsdag og mit bryllup (med Lasse Sjørslev, red.). Jeg elsker at se videoen, hvor Frank Arnesen synger for, og min far (tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh, red.) synger også med. Derfor er der meget, som gør lige den sang særlig for mig, smiler Josefine Høgh.

Læs mere om: