Onsdag, 25. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Julie og Jesper vender tilbage med ny serie: Her er alt du skal vide om ny, stjernespækket DR-satsning

Ann Eleonora Jørgensen, Jesper Zuschlag og Julie Rudbæk spiller alle med i "Bag enhver mand". 
Ann Eleonora Jørgensen, Jesper Zuschlag og Julie Rudbæk spiller alle med i "Bag enhver mand". 
Foto: DR
Det succesfulde makkerpar Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag er i fuld gang med optagelserne til en helt ny dramakomedie, der sendes på DR til efteråret.

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag har haft stor succes flere sæsoner af serien ”29”, og lige for tiden er de aktuelle med deres første spillefilm, ”Elsker dig for tiden”.

Hvis man er vilde med makkerparret, kan man godt glæde sig til efteråret, for der er mere på vej fra den arbejdsomme duo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ny DR-serie på vej

Julie Rudbæk, 35, og Jesper Zuschlag, 35, er nemlig i fuld gang med optagelserne til dramakomedien ”Bag enhver mand”, som senere på året kan ses på DR1. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Serien handler om den erfarne og succesfulde køkkenchef Michael (Jesper Zuschlag), der pludselig må forsvare sin position, da den nye souschef Naja (Julie Rudbæk) vil modernisere hans restaurant og forsøger at vippe ham af pinden. Men hvem er villig til at gå længst for at få magten i restauranten, og er det i sidste ende kvinder eller mænd, der har flest esser i ærmet på arbejdspladsen i 2023?

Serien giver et nuanceret bud på de universale magtkampe, der eksisterer mellem mænd og kvinder, og det er Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag selv, som har både skrevet og instrueret serien.

Det er også de to multitalenter, der spiller hovedrollerne i ”Bag enhver mand”.

Foruden dem selv medvirker også en lang række andre danske stjerner – heriblandt Ann Eleonora Jørgensen, Lars Bom, Sara Fanta Traore, Andreas Jebro, Ari Alexander, Ditte Hansen, Frederik Cilius og Kenneth M. Christensen.

”Bag enhver mand” får premiere på DR1 og DRTV til efteråret.  

I "Bag enhver mand" medvirker mange kendte skuespillere. 
I "Bag enhver mand" medvirker mange kendte skuespillere. 
Foto: DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden