Lørdag, 19. maj 2018 - af Liz Rørsig

Kåre Quist bliver rørt til bryllupper: Jeg er en tudeprins

Kåre Quist.

Kåre Quist.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten Kåre Quist glæder sig som en dreng til juleaften til at opleve det kongelige bryllup i England, hvor han er vært sammen med Stéphanie Surrugue, når DR transmitterer fra den store begivenhed.

Kåre Quist har læst grundigt op på stoffet til dækningen af det engelske bryllup mellem prins Harry og Meghan Markle, hvor DR1-værten er i studiet foran Windsor Castle sammen med Stéphanie Surrugue, Kim Bildsøe Lassen og Jesper Høvring. 

- Jeg har læst, læst og læst og set kilometervis af dokumentarprogrammer. Desuden har jeg fundet mine noter frem, fra dengang jeg dækkede dronning Elizabeths 90 års fødselsdag. Og jeg glæder mig som en dreng til juleaften til at opleve briternes store begejstring. Noget af det bedste ved at dække store kongelige begivenheder er, at man mærker den helt umiddelbare glæde, der bare strømmer gennem vores stamseere. Det er så dejligt, og det smitter, fortæller Kåre til BILLED-BLADET.

Den garvede vært bliver ”stensikkert rørt” undervejs.

Sønnike ser med

- Når det kommer til kærlighed og børn er jeg en tudeprins. Ikke meget maskulint stenansigt dér, men jeg lover at holde balancen på skærmen, siger han. Hjemme i Danmark er han sikker på, at sønnen Carl følger med på TV-skærmen. 

- Ja, han skal se de engelske musiksoldater. Og jeg tror, at han savner sin far – jeg savner ham i hvert fald!

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden