Tirsdag, 4. september 2018 - af John Lautrup

Kåre Quist får ny kollega på TV Avisen

Kåre Quist og Nina Munch-Perrin
Kåre Quist og Nina Munch-Perrin
Foto: Jesper Sunesen og Martin Høien/BILLED-BLADET
Kåre Quist får ny kollega i form af Nina Munch-Perrin, der træder ind som nyhedsvært på den sene TV Avisen.

Nina Munch-Perrin, 43 år, vender tilbage til skærmen som nyhedsvært på TV Avisen. Og dermed træder hun i skærmsporene på sin mor, Lone Zilstorff, som var vært på TV Avisen og Søndagsmagasinet fra 1986 til 1990. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er faktisk en lille smule skræmmende at tænke på. Og alligevel virker det også naturligt for mig, at jeg tager det her skridt.

- Men jeg er ked af, at hun ikke kommer til at opleve det. Også fordi hun faktisk var en ret skarp coach, siger Nina Munch-Perrin om sin mor, der døde af kræft i 2014. 

Derfor sagde Nina Munch-Perrin ja

Nina Munch-Perrin kommer fra et job som kommunikationsdirektør i interesseorganisationen, Finans Danmark, men er et kendt ansigt fra sine tre år som TV Avisens erhvervskorrespondent fra 2012 til 2015. Tidligere har hun dækket finans- og erhvervsstof på Jyllands-Posten, Børsen og TV 2 Finans. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Formidling af nyheder til hele Danmark har måske aldrig været vigtigere. Så selvfølgelig skulle jeg sige ja til opgaven. Jeg var journalist i 17 år, så har jeg tilbragt små tre år i den finansielle sektor.

Det har kun gjort mig klogere, skarpere og mere ydmyg. Egenskaber, jeg også synes er vigtige for en god nyhedsvært, og jeg ser frem til at blive del af det dygtige TV-Avisen-team, siger Nina Munch-Perrin, der bliver vært på TV Avisen klokken 19.55 og 21.30.

Nina Munch-Perrin ventes at dukke op på skærmen til december.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden