Kåre Quist fejrer dejlig fødselsdag med familien midt i TV-travlhed

Kåre Quist.

Kåre Quist.

Foto: Hanne Juul.
TV Avisens vært Kåre Quist, som har fødselsdag på samme dato som kronprins Frederik, har nok at se til med valget. Men i dag, søndag, er der tid til familien og til at fejre dagen.

Kåre Quist, vært på TV Avisen, fylder 48 år den 26. maj 2019. Midt i travlheden med valgdebatter og –dueller på TV har han mulighed for at hygge sig sammen med familien. 

- Jeg holder én af mine første fridage i valgkampen på min fødselsdag, og jeg glæder mig, fortæller Kåre til BILLED-BLADET.

Familien synger fødselsdagssang 

- Sidste år fejrede jeg fødselsdag med kronprinsen med mange timers TV og en fantastisk stemning på slotspladsen, hvor folk var så søde at synge fødselsdagssang for mig også. Ja, en stor dag. I dag klarer familien sangen, og det glæder jeg mig til.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Vi hygger altid med morgenbord og flag, og så samler jeg familien om bordet til aftensmad. Det bliver hyggeligt. Jeg ser ikke meget til dem i denne travle valgkamp, siger Kåre.

Lykkelige Kåre Quist

- Når jeg så sidder ved bordet med min familie, så tænker jeg, at jeg er en meget lykkelig og privilegeret mand. Og så er det ingen sag at fylde 48. 

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden