10. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Kåre Quist nyder morgener med sønnen

Kåre Quist med fru Tine og lille Carl.
Kåre Quist med fru Tine og lille Carl.
Foto: Lars H. Laursen
DR-værten Kåre Quist går på skærmen om aftenen, og det er ensbetydende med, at han kan tilbringe kvalitetstid med sønnen Carl om morgenen.

Den 44-årige TV-vært Kåre Quist blev i 2013 far til sønnen Carl sammen med hustruen Tine Røgind.
 
Han er dagligt vært for 21:30-udgaven af TV-avisen, og det er ensbetydende med, at han har god tid om morgenen.
 
- Vi har nogle langsomme hygge-morgener, og Carl er vist den eneste i den aldersgruppe, der er B-menneske, siger Kåre Quist til BILLED-BLADET.
 
LÆS MERE: Kåre Quist tager hul på nytårsaften på Fredensborg Slot
 

Kåre Quist skulle huske kaffe
TV-værten afleverer tidligst sønnen i institution klokken 10 om formiddagen, og derfor har de to god tid til at lege eller spise omeletter sammen.
 
Mandag morgen var helt speciel, for her var det Carl, der måtte huske Kåre Quist på, at han skulle huske at have kaffen med, inden han gik ud af døren.
 
- Man skal jo huske sko, skiftetøj og solcreme som forældre, og der er ikke noget som små børn, der kan gøre én distræt, griner Kåre Quist.
 
Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!
Carl nyder kvalitetstid
TV-værten understreger samtidig, at han aldrig helt har lært, hvor lang tid det egentlig tager at komme ud af døren med en toårig.
 
Samtidig er han helt på det rene med, at hans aftenarbejde er helt perfekt for sønnen, og han kalder det et stort privilegium at have den tid.
 
Hustruen Tine Røgind møder til gengæld tidligt ind i sit job hos SBS Discovery Media, og hun står så for at hente Carl igen, når hun har fri om eftermiddagen.
 
Billedet her fra Kåre Quists Facebook-profil har BILLED-BLADET fået lov at bringe.
 

Læs mere om: