Lørdag, 16. januar 2021 — af Liz Rørsig

Kåre Quist: Rørt og pavestolt over at vinde TV-GULD-pris

Kåre Quist
Kåre Quist.
Foto: Hanne Juul.
- Jeg kan ikke blive mere glad og stolt over at vinde prisen som ”Årets mandlige nyhedsvært”, siger Kåre Quist og sender en stor tak til BILLED-BLADET’s læsere.

Kåre Quist blev meget glad og så rørt, da han fik overbragt nyheden om, at han har vundet BILLED-BLADET’s TV-GULD-pris i kategorien ”Årets mandlige nyhedsvært”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stolt og glad

- Hold nu fast, hvor er jeg glad for den pris. Tænk, at seerne og læserne vælger mig for syvende år i træk, hvilket jeg ikke kan begribe. Jeg kan ikke blive mere glad og stolt, siger TV Avisens vært til BILLED-BLADET.  

- Der er meget, man kan opnå i min tv-branche, men der er ikke noget i min bog, der er et større skulderklap end at vinde TV-GULD-prisen. Det er det største, og sådan har jeg altid haft det, fortæller en meget rørt Kåre Quist. 

Et år vi aldrig glemmer

- Og så især for dette år, som vi aldrig glemmer, og hvor mit job som nyhedsvært på TV Avisen har givet endnu større mening, ja, så vil jeg gerne sige en ekstra stor tak for prisen til BILLED-BLADET’s læsere, som jeg har et kæmpe blødt punkt for, fastslår DR1-værten Kåre Quist.  

Læs interviewet med Kåre Quist og alle de andre vindere i BILLED-BLADET nr. 3, der er på gaden den 21. januar 2021.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden