16. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Kåre Quist tager kampen op med kiloene: Frygter kagebordet

Kåre Quist
Kåre Quist
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Inden han skal stå i front for Kronprinsparrets Priser den 25. november, vil DR-vært Kåre Quist tabe sig et-to kilo - og det kan blive en udfordring, når man lige inden skal dække valg i Sønderjylland, hvor man kan blive omringet af kagebord hele tiden.

Jakkesættet stod ikke helt skarpt, da den 46-årige TV Avisen-vært Kåre Quist for nyligt var hos DR’s kostumier forud for sin værtsrolle på Kronprinsparrets Priser.

Det vil Kåre Quist, der er en ambitiøs herre, ikke have siddende på sig, så de overskydende et-to kilo må humme sig, inden han går på scenen 25. november.

- Sådan et par kilo ekstra pressefolder kan jeg ikke have med på scenen. Så nu står den på skyr. Og løbetur, siger Kåre Quist til BILLED-BLADET og fortætter:

- Men jeg frygter det går galt, når jeg skal tilbringe tre dage i Sønderborg til kommunalvalget. Det store sønderjyske kagebord kan blive en udfordring.

Kåre Quist vil gerne kunne ånde

DR-værten lever sundt og træner gerne tre-fire gange om ugen, men det er nu ikke, fordi de overskydende kilo generer ham personligt.

Et jakkesæt i moderne snit sidder dog tæt, og Kåre Quist synes, det er rart at kunne ånde lidt, så derfor vil han gerne være lidt slankere indenfor de næste 10 dage.

Inden showet bliver sendt den 25. november fra Silkeborg har Kåre Quist travlt med sit TV-arbejde, men han glæder sig især til at gense Stéphanie Surrugue.

DR-værterne står i spidsen for tredje gang

- Vi har det så sjovt sammen. Vi griner lige fra starten af, når vi ser hinanden, og det er dejligt at have den slags kolleger, man får grineflip med, siger TV-værten.

Kronprinsparrets Priser sendes i år fra Jysk Musikteater i Silkeborg, og det er tredje gang, at Stéphanie Surrugue og Kåre Quist er værter for showet.

Ved prisuddelingen uddeles priser til kulturpersonligheder og organisationer inden for det sociale områder samt til kunstneriske talenter.

Læs mere om: