Søndag, 10. juli 2022 — af Luise Marie Bekker

Kan du huske hende? Du har helt sikker set denne Hotel Portofino-stjerne før

Foto: DR
Måske siger navnet Anna Chencellor dig ikke noget. Hun spiller Lady Latchmere i "Hotel Portofino" og har medvirket i et hav af andre ting, vi elsker her på BILLED-BLADET.

Findes der mon en skuespiller derude, der har valgt roller, alt efter om det var i film og serier, der faldt i BILLED-BLADETs læseren smag?

I så fald må navnet være Anna Chancellor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun kan lige nu ses i den nye serie "Hotel Portofino", hvor hun spiller den lettere snobbende og hysteriske Lady Latchmere, der som serien skrider frem skal vise sig at være ret så fuld af humor og loyalitet over for hovedpersonen, Bella Ainsworth.

Foto: DR

Den i dag 57-årige BAFTA-nominerede kvinde har en lang karriere bag sig, og mange af hendes roller er i ting, BILLED-BLADETs læsere højst sansynligt har stiftet bekendtskab med.

Gode krimiserier og romantiske komedier

Hun startede karrieren med en lille rolle i "Inspector Morse" efterfulgt af en større rolle i "Hercule Poirot"-serien, hvor hun spillede over for David Suchet.

I 1994 landede hun rollen som Henrietta - også kaldet Duckface - der bliver forladt ved alteret af Hugh Grants rolle i megahittet "Fire bryllupper og en begravelse".

Allerede året efter spillede hun Miss Bingley i "Stolthed og Fordom", der viser sig at være en af BILLED-BLADETs læseres yndlingsserier.

I 2008 vendte hun tilbage til Agatha Christie-universet, da hun landede en rolle i "Marple".

Downton Abbey og The Crown

Og sørme, om hun ikke også har haft mindre roller i "Downton Abbey" og "The Crown".

I sidstnævnte spillede hun Lady Rosse.

Vi håber at få hende at se i mange flere ting - måske endnu engang som Lady Latchmere i "Hotel Portofino".

Foto: DR

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden