Kathrine og Michael fra Gift ved første blik: Sådan fejrede vi vores toårsdag

Billedet af Kathrine og Michael er fra Kathrines Instagram-profil, der hedder kathrine_gvfb, og BILLED-BLADET har fået lov at dele det.

Billedet af Kathrine og Michael er fra Kathrines Instagram-profil, der hedder kathrine_gvfb, og BILLED-BLADET har fået lov at dele det.

Foto: Privat fra instagram
Kathrine og Michael, der blev gift i "Gift ved første blik" for to år siden, kan stadig ikke få nok af hinanden.

Det er to år siden, Kathrine og Michael Kelså Harders sagde ja til hinanden uden overhovedet at have talt sammen først i det populære DR-program ”Gift ved første blik”.

- Jeg husker det øjeblik, hvor jeg kommer ind ad døren, han smiler, og jeg tænker, at han ligner en, der lige er for mig, mindes Kathrine den store dag.

Parret har netop fejret toårsdag med sushi, film og kærlighed.

Dagen blev delt med deres følgere på Kathrines instagramprofil, hvor hun skrev: ”Jeg kan ikke få nok af tanken om at være sammen med ham for evigt og altid”.

- Det er lidt surrealistisk at have været gift med en i to år, som man kun har kendt i to år. Jeg har aldrig haft så langt et forhold, og det har Michael heller ikke. Det er så vildt, at der skulle noget så sindssygt som ”Gift ved første blik” til, for at vi skulle få øjnene op for det, vi havde brug for, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Stærkere igennem Corona-tiden

Parret har grundet Corona-krisen haft meget tid sammen på det seneste, hvilket blandt andet har resulteret i, at Michael har flyttet sit gamerudstyr fra stuen og i et ekstraværelse i lejligheden i Aarhus, hvor parret flyttede til i oktober.

Så kan han spille i fred, og Kathrine kan se sine serier i fred.

De har talt om, at enten er Corona-tiden hård for forholdet, eller også gør den det stærkere.

- Vi kommer igennem det stærkere, slår parret fast.

- For os er det klart blevet bedre. Vores kærlighedssprog er at investere tid i hinanden, men vi har også fundet ud af at lave hver vores og så bruge tiden godt, når vi er sammen. Så vi har udviklet os igennem det – den måde vi er et par på.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Ingen Corona-baby på vej

Selvom det ikke er så længe siden, de flyttede i ny lejlighed, lurer parret på, om de skal flytte i hus på et tidspunkt. 

Derudover er fremtidsplanerne at nyde hinanden endnu mere.

- Vi nyder, at vi er et par og håber på at få mulighed for at rejse, inden vi skal have børn. Der er en lille bucket-liste, vi skal have tjekket af først. 

- Mange har spurgt, om vi får en corona-baby, men det kan vi godt afsløre, at det gør vi ikke, siger Kathrine.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden