Katrine Muff: Det bedste jeg har oplevet med mine børn i år

Se også:

Katrine Muff har haft et forrygende 2021 med masser af musikalske oplevelser på tv og dejlige højdepunkter med familien.

Katrine kan kigge tilbage på et dejligt og begivenhedsrigt år 2021.

”Fællessang” med Johannes Langkilde på DR1 er blevet til et musikalsk fællesskab, hvor den musikalske duo med stor succes også har optrådt til koncerter uden for skærmen.  

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Det er dejligt at mødes over musikken. Johannes og jeg har lært hinanden noget, og det er skønt at være ude at spille sammen. At det har været så nemt at være vært sammen er guld, siger Katrine Muff til BILLED-BLADET om samarbejdet med Johannes Langkilde.  

Katrine Muff er gift med musikeren Anders Stig Møller, og sammen har de Alice, 4, og Inga, 6. 

Musikalske døtre

- Begge børn er meget musikalske, finder på sange selv og er gode til at rime, fortæller Katrine Muff. Hun fik en stor drøm opfyldt, da familiens lejlighed i København blev renoveret. Det har været endnu en vigtig milepæl, der er nået i år.

Se videoen øverst hvor Katrine Muff fortæller om den bedste oplevelse, som hun har haft med sine børn i år. Læs også det store nytårsinterview med musikeren i BILLED-BLADET nr. 52, der er på gaden den 29. december 2021. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden