2. jun. 2021
Af Liz Rørsig

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard fra Morgensang: Det skal vi lave nu

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.
Foto: Martin Høien
Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har været glade for at lave ”Morgensang med Kaya og Ole” på DR1 og har lagt nye musikplaner sammen.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har med vemod sagt farvel til ”Morgensang med Kaya og Ole” på DR1. De to venner er kede af, at programmet har spillet den sidste akkord, men de har allerede lagt nye musikplaner.

- Heldigvis bliver Ole og jeg ved med at spille sammen og vil gerne lave noget mere a la ”Morgensang”, hvor der er plads til at synge med og lytte til vores fortolkninger, siger Kaya Brüel til BILLED-BLADET om planerne.

Musik fra Morgensang

- Vi har også indspillet noget musik, som vi udgiver snart. Det er netop med nogle af de sange, som vi har sunget i ”Morgensang”, røber Kaya Brüel. Hun skal selv spille koncerter i juni med symfoniorkesteret i Odense, og efter sommerferien begynder hun på prøverne til ”Atlantis” i Tivoli fra august.

Ole Kibsgaard skal til Varde i slutningen af juni for at være med til prøverne på Varde Sommerspil og en ny udgave af H.C. Andersens ”Fyrtøjet”, som Martin Brygmann har skrevet musikken til. Stykket hedder ”Fyrtøjet – en gnist i Andersens liv”, hvor Ole er kapelmester i orkestret, og premieren er sat til den 1. juli.

Shows med Rasmus Bjerg

- Forestillingen varer til den 16. juli, og derefter skal jeg ud med Rasmus Bjerg og medvirke i nogle John Mogensen shows rundt i landet og et nyt show, som Rasmus har lavet og som også er rigtigt skægt. Og indimellem holder jeg lidt ferie, fortæller Ole Kibsgaard.

Dermed er planerne lagt efter nogle spændende og travle måneder med ”Morgensang”, hvor de to musikalske venner har lagt tonen an til en dejlig start på dagen.

Læs mere om: