Fredag, 10. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Kendte deltagere vender tilbage: De skal være med i Alene i vildmarken

Camilla, Anna-Caroline og Jesper. 
Camilla, Anna-Caroline og Jesper. 
Foto: DR
Når "Alene i vildmarken" vender tilbage, bliver det med otte deltagere, der også tidligere har været med i programmet.

Det er blevet den tid på året, hvor ”Alene i vildmarken” er tilbage på DR, og overlevelsesprogrammet er efterhånden et velkendt format.

Tidligere er deltagere draget ud i den norske ødemark både alene og sammen med en makker, men den syvende sæson bliver en del anderledes end de forrige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle de otte deltagere i årets sæson har nemlig tidligere medvirket i programmet. Dengang vandt de ikke, men nu har de chancen for at bevise, at de har det, der skal til.

Alle de otte deltagere skal alene af sted – nogle af dem har været alene før, mens andre tidligere har været sammen med en makker.

- Vi har tidligere haft både solodeltagere og makkerpar afsted i vildmarken. Det er dog første gang, vi sender tidligere deltagere afsted i programmet. Denne gang er vi nysgerrige på, hvad det betyder for deltagerne og deres ophold, at de har erfaringen fra tidligere med i bagagen.
Deltagerne er alle udvalgt fordi de efter deres sidste ophold har et stort ønske om at bevise sig selv. Og vi synes det er interessant at se, om det giver en anden drivkraft for eksperimentet, at man ikke lykkedes sidst,” udtaler Anne Askov, DR-redaktør på Alene i Vildmarken.

Selv om den nye sæson bliver anderledes end de forrige, er konkurrencen den samme: Det handler om at se, hvem der kan overleve længst tid alene i den norske vildmark. 

Se og læs mere om deltagerne i syvende sæson af DR-programmet i galleriet herunder:

Deltagere i Alene i vildmarken sæson 7

Der er premiere på "Alene i vildmarken" torsdag 16. marts på DR1 og DRTV. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden