Kim Bildsøe Lassen: Flytter hjem næste år

Kim Bildsøe Lassen.

Kim Bildsøe Lassen.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

56-årige Kim Bildsøe Lassen er lykkelig for livet som DR-korrespondent i London - men om et år vender han hjem til Danmark.

Onsdag, 5. juni 2019 - af Lisbeth Grube

– Der er mange, som skriver til mig eller stopper mig på gaden og spørger: ”Er du kommet hjem?”. Det er jeg ikke, men det er ret hyggeligt at være tilbage i Danmark, siger Kim Bildsøe Lassen til BILLED-BLADET.

De seneste to et halvt år har han været DR-korrespondent med base i London, men op til det danske folketingsvalg er han udlånt til Danmark. Han er vært på TV Avisen, styrede mandagens partileder-debat og på valgaftenen onsdag den 5. juni er han i aktion på Christiansborg for DR.

 

Vigtigt at komme hjem igen

– Det er enormt sjovt at komme hjem og lave TV Avisen igen. Jeg har været spændt på det, men det er både spændende og udfordrende. Og så er det dejligt at arbejde tæt sammen med kolleger, som jeg jo kender rigtig godt, siger Kim og røber, at han rykker hjem til næste sommer.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

– Jeg er meget, meget glad for min tilværelse i London, og jeg giver det et års tid endnu, men så er planen, at jeg kommer hjem og skal være vært igen. Jeg har tidligere boet i Mellemøsten og USA, og jeg synes, det er en god kombination at være ude og tage hjem igen. Jeg føler, at hvis man er ude i for mange år, mister man lidt sit touch med tingene herhjemme, siger Kim Bildsøe Lassen.

 

 

Filippa Suenson spiller alenemor i "Når støvet har lagt sig".
- DR
Kåre Quist.
- DR