Mandag, 9. juni 2014 - af Lisbeth Grube

Kim Bodnia forlader DR-serien Broen efter uenighed

Kim Bodnia.
Kim Bodnia.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren var utilfreds med manuskriptet og er derfor ikke med i 3. sæson af den populære TV-serie.

Kim Bodnia kommer ikke til at opklare flere kriminalsager i DR-serien "Broen". På grund af en uoverensstemmelse har skuespilleren nemlig trukket sig fra rollen som politimanden Martin Rohde i den populære dansk-svenske krimiserie, før optagelserne af tredje sæson begynder. Det skriver den svenske avis Sydsvenskan.

Bodnias brud med "Broen" skyldes uenighed om manuskriptet:

- Vi har haft forskellige opfattelser af sæsonens indhold. Kim Bodnia var ikke tilfreds med, hvordan hans rolle udviklede sig. Det er ærgerligt, at det blev sådan, men det må vi acceptere og arbejde videre ud fra, siger den svenske producent Anders Landström fra produktionsselskabet Filmlance.

Seriens danske producer, Bo Ehrhardt, fra Nimbus Film bekræfter over for BT, at det var uenighed, der fik Kim Bodnia til at takke nej til rollen.

Ifølge Sydsvenskan var store dele af manuskriptet til seriens tredje sæson allerede skrevet, da Kim Bodnia sprang fra. Derfor har manuskriptforfatterne været tvunget til at skrive dele af manuskriptet om.

- Men selve hovedhistorien er intakt. Det her skaber jo også en masse nye muligheder for at få nye karakterer ind og udvikle serien, siger Anders Landström.

De første to sæsoner af "Broen" har været et hit for DR og svenske SVT. Efter planen begynder optagelserne af tredje sæson til september, og de nye afsnit ruller over TV-skærmen i efteråret 2015.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden