27. sep. 2013
Af Hanne Rask

Kim Bodnina nyder at lave Broen

Kim Bodnia i Broen
Kim Bodnia
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
…Men trods succesen har han ingen ambitioner om at blive internationalt kendt.

Anden sæson af DR’s krimiserie ”Broen” er i gang igen, og Kim Bodnia har elsket at lave sæson nummer to. Især fordi første sæson blev så godt modtaget, men også fordi han har fået lov at vise en ny side af sig selv. Det fortæller han i et interview med Metroxpress.

- Altså, branchen har jo hele tiden vidst, hvad jeg kunne, men det er klart, når jeg ofte har spillet psykopat på film, har jeg oplevet, at folk var bange for mig, når de mødte mig på gaden. Det er jo et kæmpe kompliment, for så har jeg gjort mit arbejde godt, men det har været rart med ”Broen” at kunne vise en anden side. Nu kan jeg stå i Netto uden at folk træder et skridt tilbage, griner han.

Det er ikke bare herhjemme, serien er blevet godt modtaget. Det er i ligeså høj grad i udlandet. I USA har man ligefrem lavet en amerikansk udgave af ”Broen” - en udgave den danske skuespiller ikke kunne tænke sig, at være med i. Han har ingen ambitioner om at blive kendt i USA. Tidligere har han også takket nej til at være med i den amerikanske udgave af ”Nattevagten”.

- Jeg gider ikke være kendt i USA. Jeg synes, jeg er kendt nok herhjemme. Det med at blive mere og mere kendt betyder, at der er flere steder, man ikke kan gå. Og jeg elsker at gå, griner den populære skuespiller.

Læs mere om: