16. dec. 2013
Af Lisbeth Grube

Kokken Claus Meyer: Sådan scorede jeg min kone

Claus Meyer og hustruen Christina.
Claus Meyer og hustruen Christina.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Madkunstneren vandt sin hustrus hjerte med en ganske særlig servering.

Stjernekokken Claus Meyer har dannet par med hustruen Christina Meyer Bengtsson i 19 år - og han gaflede hende ved en helt speciel middag, røber han til Alt for damerne.

Parret bumpede første gang ind i hinanden på Danmarks Designskole, hvor Christina viste Claus vej til auditoriet, hvor han skulle holde foredrag. Efter flere tilfældige møder og en fødselsdag inviterede han Christina og nogle af hendes venner til middag. En middag, som Christina selv mødte op til.

- Da hun kom til middag, havde jeg lige fået en masse kraftige sherryer, som jeg skulle smage på. Jeg endte med at lave et helt måltid, hvor hver eneste ret blev ledsaget af sherry, så der ved 12-tiden var hun sgu blød i knæene, fortæller Meyer til ugebladet.

- Jeg sluttede af med at håndfodre hende med chokolademousse i køkkenet, lige inden jeg kyssede hende. Ikke fordi hun havde dårlig ånde, men jeg havde et eller andet billede af, at så var der mindre risiko for at blive afvist. Og den strategi lykkedes fint. Hun slap aldrig ud igen!, siger han til Alt for damerne.

Claus Meyer og Christina Meyer Bengtsson bor i dag på Frederiksberg og har tre døtre sammen.

Læs mere om: