Kom og sig farvel til Monte Carlo-drengene

Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
P3 inviterer lyttere og fans til at komme forbi og overvære den sidste Monte Carlo-udsendelse i morgen, fredag.

Drømmer du om at tage personlig afsked med Monte Carlo-makkerparret – ja, så er muligheden der i morgen. Fredag den 6. juni sender det satiriske radioprogram ”Monte Carlo på P3” for sidste gang, og i den anledning inviterer P3 lytterne til at komme forbi og overvære udsendelsen, høre livebands - og sige farvel og på gensyn til Monte Carlo.

Makkerparret Peter Falktoft og Esben Bjerre serverer deres sidste optræden som en udendørs radioudsendelse i DR, og det sker til sædvanlig tid klokken 14-16 på græsplænen for enden af Kaj Munks Vej på Amager - tæt på DR Byen og metroen. På programmet er blandt andre Scarlet Pleasure og Suspekt, som kommer og spiller to numre hver.

- Peter og Esben har på rekordtid skabt en stor base af lyttere og fans, som har vist Monte Carlo og P3 kæmpe tillid hele vejen. Det er jeg meget taknemmelig for, og jeg synes derfor, det er helt på sin plads, at vi giver dem, der har lyst mulighed for at sige ordentligt farvel til deres yndlingsprogram, siger chefen for P3, Christian Ottenheim, i en pressemeddelelse.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden