Krisen har lært DR-korrespondent Stéphanie Surrugue at lave mad

Stéphanie Surrugue.

Stéphanie Surrugue.

Foto: Hanne Juul
Med lukkede restauranter har den internationale korrespondent være nødt til at fylde sit køleskab og begynde at kokkerere.
Nød læger som bekendt nøgen kvinde at spinde.
Det har så også lært Stéphanie Surrugue at kokkerere i en alder af 43 år.

Lukkede restauranter

Normalt indtager den travle korrespondent, der har base i Frankrig, en del måltider på cafeer og restauranter.
Det er ikke været en mulighed i udgangsforbuds-ramte Frankrig.

Nødt til at købe ind

På Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe tekst og foto fra, skriver Stéphanie Surrugue følgende.
”Ok. Det her ligner måske et almindeligt køleskab for de fleste af jer. Men før udgangsforbuddet bestod mit køleskab primært af champagne, neglelak og - måske - nogle æg og oliven. 
De seneste knap 60 dage har tvunget mig til både at købe ind og lave mad.
Foto: Privat

Ok at lære at kokkerere

Og selv om jeg glæder mig SINDSSYGT til, restauranterne og caféerne (ok, og fitnesscenteret) åbner i juni, så har det altså̊ været ret ok at lære at kokkerere i en alder af 43 år.
Og så glæder Stéphanie Surrugue sig til mandag 11. maj – og skriver på instagram.

River attester i stykker

”Mandag tager jeg de sidste af mine attester fra Indenrigsministeriet og river i mindst 1.000 stykker og bevæger mig ud i byen UDEN en passérseddel med klokkeslet og underskrift, og UDEN at skulle forklare noget politi, hvorfor jeg går på gaden. 
Jeg er på alle måder klaustrofobisk anlagt, så dammit, hvor jeg GLÆDER mig.” 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden