13. apr. 2016
Af John Lautrup

Krønikens Ken Vedsegaard: Jeg er svær at være kæreste med

Ken Vedsegaard
Ken Vedsegaard
Foto: Hanne Juul
Ken Vedsegaard har ikke altid tid og overskud til kærlighed, fortæller han i stort interview med BILLED-BLADET.

Ken Vedsegaard, 43 år, har tre børn med tre forskellige kvinder, og han indrømmer, at han kan være en udfordring at leve sammen med.

- Jeg kan godt lide intensiteten i mit fag. Jeg kan godt lide at investere 120 procent i det, jeg laver. Og så er det jo klart, at man ikke samtidig kan investere 120 procent andre steder i livet. Altså, mine børn er der altid plads til. Sådan er det bare. Men der kan være perioder, hvor det kan være svært at være en anden voksen i mit liv. Fordi vedkommende bliver nødt til at dele min opmærksomhed med noget andet, siger han.

I "Krøniken" spiller han den livslystne og opfindsomme søn Erik, der har et kompliceret forhold til sin far, Kaj Holger, ejeren af radiofabrikken "Bella".

Om sin egen farrolle siger Ken Vedsegaard:

- Jeg er forhåbentlig en nærværende far. Det bestræber jeg mig på. Og udover at elske og støtte mine børn, har jeg tænkt, at min fornemste opgave måske er at lade være med at stå i vejen for dem. For nu at trække en tråd til Kaj Holger og Erik. Børn skal have kærlighed, men de skal også have lov til at være dem selv.

Læs et stort interview med Ken Vedsegaard i BILLED-BLADET nr. 15, der er på gaden i morgen.

Læs mere om: