Søndag, 29. maj 2022 — af Sofie Nymand

Lagde du mærke til det? Dirch Passers barnebarn har rolle i Krag & Virkner

Foto: Børge Walther
Dirch Passers barnebarn har valgt at gå samme karrierevej som sin berømte morfar.

Søndag aften rullede andet afsnit af DRs dramadokumentaren “Krag og Virkner” over skærmen.

Og her dukkede Dirch Passers barnebarn op i en central rolle.

“Krag & Virkner” skildrer kærlighedshistorien mellem Jens Otto Krag og Helle Virkner, der er to af Danmarkshistoriens helt store skikkelser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Serien bygger på en blanding af fakta og fiktion, hvor skuespil og interviewseancer giver et indblik i Jens Otto Krag og Helle Virkners liv.

I aftenens afsnit dramatiseres mødet mellem Helle Virkner og Lisbet Hansted, Jens Otto Krags tidligere flamme og moderen til hans ældste barn, Peter Hansted.

I rollen som Lisbeth Hansted ses 29-årige Mathilde Passer, barnebarn af den ikoniske skuespiller og komiker Dirch Passer.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mathilde Passer er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2018, og har blandt andet medvirket i filmen “Spies og Glistrup” samt serien ” Når støvet har lagt sig”.

Derudover debuterede hun på Nørrebro Teater i 2019 med hovedrollen som Annie i “Jeg er sgu min egen”, der var teaterversionen af filmen fra 1967 med Daimi og Peter Steen.

Mathilde Passer er datter af Dirch Passer yngste datter, Josefine Passer. Hun nåede dog aldrig at møde sin morfar, der i 1980–13 år før Mathilde Passer kom til verden.

Mathilde Passer
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden