Tirsdag, 2. maj 2017 - af Juliane Olsen

Lars Mikkelsen-dramaserie modtog to priser i Cannes

Lars Mikkelsen
Foto: DR
DR-serien ”Herrens veje”, som får premiere på kanalen til efteråret, er blevet hædret med to priser ved fransk TV-messe.

Den 52-årige skuespiller Lars Mikkelsen kunne i starten af april gå på scenen for at modtage hæder for den kommende TV-serie ”Herrens veje”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skete ifølge dr.dk ved MIP-TV-messen i den franske by Cannes, hvor DR-serien modtog hele to priser.

- Det er helt fantastisk, at ”Herrens veje” fik de to priser. Interessen for serien er stor, siger DR’s dramachef Piv Bernt.

LÆS MERE: Adam Price skriver ny dramaserie til DR

"Herrens veje"-scener blev fremvist

Ved messen mødes TV-købmænd fra hele verden for at købe, sælge og se TV-programmer, så det er ensbetydende med et stort udstillingsvindue.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Under festivalen blev der afholdt et smugkig på 12 kommende dramaserier, og her var der 15 minutters visning fra ”Herrens veje”.

Ideen til TV-serien er kommet fra Adam Price, og ”Herrens veje” er et familiedrama, der handler om tro og livets store spørgsmål.

Lars Mikkelsen gik på scenen

Den tager sit udgangspunkt i en moderne præstefamilie med rod i den danske folkekirke, og ”Herrens veje” modtog kritikernes pris og "Indkøbernes favorit"-prisen.

Lars Mikkelsen, der har den centrale rolle som provsten Johannes Krogh, gik på scenen sammen med seriens hovedforfatter Adam Price.

Hæderen tilfaldt altså hovedrolleindehaveren samme dag, som han havde premiere på ”Historien om Danmark”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden