Søndag, 1. december 2019 - af John Lautrup

Lene Maimu: Juler igen i Gammelby

Lene Maimu

Lene Maimu (t.v.) og Maria Elizabeth

Foto: Gorm Valentin
Lene Maimu fejrer sammen med sangeren, Maria Elizabeth, "Jul i Gammelby"s 40 års jubilæum med en koncert i Den Gamle By i Aarhus.
Lene Maimu, 75 år, var den yndige borgmesterfrue i ”Jul i Gammelby”, der blev sendt første gang i 1979. Én af alletiders mest elskede julekalendre kan derfor fejre 40-års jubilæum i år. Og det bliver fejret på særlig vis i Den Gamle By i Aarhus, hvor kalenderen blev optaget. 
Lene Maimu har sammen med sanger og sangskriver Maria Elizabeth sammensat en koncert, ”Med jul i hjertet”, der bliver opført i Helsingør Teater i Den Gamle By lørdag den 7. december klokken 14.00. Her vil Lene Maimu blandt andet fortælle om tilblivelsen af ”Jul i Gammelby”, der er skrevet af hendes afdøde mand, Hans Christian Ægidius. 
Musikken leverer Maria Elizabeth, som har udgivet en samling iørefaldende nye vintersange og julesalmer hos forlaget Dansk Sang. Sangene er delvist skrevet i samarbejde med Sys Bjerre. Maria Elizabeth får hjælp af Fredenskirkens store juniorkor under ledelse af Anne Lise Quorning.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden