2. feb. 2021
Af Stine Ramlyng

Ligner Flemming Møldrup denne VM-håndboldstjerne?

Flemming Møldrup.
Flemming Møldrup.
Foto: Søren Lamberth
Under VM måtte flere seere pudse brillerne, da Spaniens landsholdstræner kom til syne på banen i Cairo. For lignede han ikke meget en, vi kender fra dansk tv?

Vi ser ham hver tirsdag aften i "Kender du typen?" på DR, men da Danmark mødte Spanien i semifinalen under håndbold-VM i Cairo kunne man for en stund få den tanke, at livsstilsekspert Flemming Møldrup enten var blevet Spaniens nye landstræner, eller at han har en ukendt storebror.

Har mange fællestræk

For den 51-årige danske livsstilsekspert har adskillige ligheder med Spaniens 57-årige landsholdtræner Jordi Ribera Romera. Måske mest på øjenpartiet; øjne, briller, øjenbryn, men også mundpartiet og den manglede hårpragt har de to til fælles.

(Døm selv, hvad du synes... nederst i denne artikel)

https://imgix.billedbladet.dk/jordi_ribera_romera_foedt_den_3._maj_1963_er_en_spansk_haandboldtraener._han_traener_spaniens_herrehaandboldlandshold.1.jpg
Jordi Ribera Romera
Foto: Ritzau Scanpix

Jordi Ribera Romera og hans trup lå i tæt duel i store dele af kampen, men Danmarks offensive strategi blev et afgørende spansk dødsstød. Det måtte selv den spanske landstræner erkende efter kampen:

- Kampen var svær for os, fordi vi skulle veksle mellem to forsvarssystemer. Danmark håndterede offensiven perfekt med deres syv mod seks-spil, sagde landstræneren efterfølgende ifølge hjemmesiden for det spanske håndboldforbund.

Fra spansk optimisme til modløshed

Om "Kender du typen?"-eksperten Flemming Møldrup selv fulgte med i semifinalebraget og kunne se "sine egne" ansigtstræk gå fra spansk optimisme til modløshed melder historien ikke noget om.

https://imgix.billedbladet.dk/flem.jpg
Anne Glad, Mads Steffensen og Flemming Møldrup i "Kender du typen?"
Foto: DR
https://imgix.billedbladet.dk/ligner_en_anden.jpg
Jordi Ribera og Flemming Møldrup
Foto: Ritzau Scanpix og Aller Media

Læs mere om: