16. feb. 2015
Af Karina Didriksen

Lille Melody fra Arvingerne elskede opmærksomheden

Naya Sejling alias lille Melody i "Arvingerne II".
Naya Sejling alias lille Melody i "Arvingerne II".
Foto: DR
Trine Dyrholm og hendes kolleger fra DR1-serien var helt vilde med lille Naya Sejling, der spillede Thomas og Isas datter.

Mange nyudklækkede skuespillere ville sikkert få sommerfugle i maven ved tanken om at skulle spille over for nogle af Danmarks største stjerner, hvis de fik tilbudt en rolle i ”Arvingerne”.

Naya Sejling var dog for lille til at forstå, at hun havde fået en drømmerolle. Hun spillede nemlig Thomas og Isas datter Melody i den populære DR1-serie.

LÆS OGSÅ: DR bekræfter: Der kommer en sæson 3

Den søde pige er netop fyldt et år, og hendes mor Malene Sejling fortæller, at Trine Dyrholm, Marie Bach Hansen og alle de andre skuespillere var helt vilde med at spille sammen med hendes datter.

Stjernerne legede med Naya

- Hun blev nærmest overfaldet, når vi kom om morgenen. Og hun nød det jo. Hun syntes, at det var fantastisk. Hun elsker opmærksomhed, den lille pige, forklarer Nayas mor, Malene Sejling, til Ekstra Bladet.

Hun blev selv en lille smule starstruck, da hun mødte skuespillerne for første gang, men hun fandt hurtigt ud at, at de var rigtig søde, og at de elskede at lege med lille Naya, som de kaldte for "superstjernen".

LÆS OGSÅ: Trine Dyrholm har lært noget af Gro

Læs mere om: