Lina Rafn sendte Fie ud af X Factor

Fie Winther.

Fie Winther.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det tredje "X Factor"-liveshow blev endestationen for Fie Winther.

Dramaet og tårerne fortsatte i kulissen, da aftenens "X Factor"-udsendelse var ovre.

De sidste syv finalister udviste en sjælden jævnbyrdighed, og selv om stemmerne fra seerne afgjorde, hvem der til sidst stod i den frygtede omsang, var meningerne delte både blandt publikum i studiet i DR Byen og hos deltagerne.

Men to skulle jo stå tilbage, og det endte med igen - som i sidste uge - at være to af Lina Rafns unge sangere, Fie Winther og Henriette Haubjerg, som skulle kæmpe for deres overlevelse.

Og så stod tårerne ellers i kø hos både deltagere og mødre. Og de sidstnævnte sad klar på tilskuerrækkerne med opmuntrende ord til deres døtre.

Mødrene støttede

- Det betyder helt vildt meget for hende. Det er jo hendes drøm at stå på en scene. Vi elsker dig, Henriette, og vi ved, at du giver den gas en gang til, sagde Henriettes mor Irene inden hendes datter igen gik på scenen med nummeret "Wrecking Ball" af Miley Cyrus.

Også Fies mor var klar med støttende ord.

- Fie, gør det bedste du kan og husk på, at vi elsker dig, sagde hun.

Men allerede inden de to finalister gik på scenen var det en sammenbidt Lina Rafn, som skulle træffe den svære beslutning.

- Jeg er virkelig ked af, at du skal sidde i den situation igen, sagde Remee, inden han afsagde sin dom og sendte Fie ud af konkurrencen.

Thomas Blachman valgte derefter at pege på Henriette for at sikre, at det var Lina Rafn selv, der sad med afgørelsen om, hvem af hendes to deltagere, der skulle forlade "X Factor".

- Jeg formår åbenbart ikke at levere her, sagde Lina, inden hun med tårer i øjnene sendte Fie hjem.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden