Tirsdag, 4. juli 2017 - af Ken Richter

Lindy fra Rigtige mænd: Jeg nyder at holde foredrag

Lindy Aldahl.
Lindy Aldahl.
Foto: Lars Horn
Lindy Aldahl har droppet murerjobbet for at fortælle om sit nye liv. Se ham i aften kl. 20.30 i DR1-programmet "På landevejen".

Lindy Aldahl blev landskendt for sit glade grin, mens han medvirkede i den første sæson af "Rigtige mænd" på DR1.

Dengang var han murermester og levede et usundt liv. Men det er der nu blevet vendt op og ned på. Murerjobbet er droppet, og Lindy er fortsat med det sunde liv. Det fortæller han fra Mosel, hvor han for tiden er på en vintur sammen med et par gode kammerater.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har lige været ude at løbe en tur, så nu kan vi godt smage på lidt druer, lyder det muntert nede fra de tyske vinmarker.

Lindy får salen til at grine

- Det er nok et år siden, at jeg stoppede som murer, for jeg har nok at se til med at holde foredrag. Jeg kommer rundt i hele landet, og det giver mig et kick, hver gang jeg får salen til at grine, småklukker Lindy Aldahl.

- Jeg håber, jeg kan få andre til at dyrke motion, når jeg fortæller om, hvordan det er gået for mig selv. Jeg forsøger at gøre det humoristisk, og det minder vel lidt om standup, men for det voksne publikum, beskriver Lindy sit foredrag.

Optræder med sin far

Det med at optræde for et større publikum er ikke helt fremmed for Lindy. Han har nemlig gennem mange år haft sit eget lille orkester sammen med sin far Peter.

Far og søn medvirker også i det nye DR1-program "På landevejen", der kan ses tirsdag aften kl. 20.30.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Vi spiller mest til familiefester, og det er normalt i wekenderne, når jeg ikke holder foredrag, fortæller Lindy Aldahl. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden