30. jul. 2009
Af af Signe Ravn

Line Gertsen tilbage på skærmen

Line Gertsen
Line Gertsen
Foto: Thomas Frydkjær/DR
Værten har holdt fri siden maj, hvor hun fik et ildebefindende under TV-Avisen. Nu er hun tilbage.

Alle, der havde tændt for TV-Avisen den maj-aften, hvor Line Gertsens ildebefindende satte en stopper for udsendelsen, kunne følge, hvordan den smukke vært undervejs blev mere og mere kort for hovedet og utilpas. Siden forskrækkelsen har Line Gertsen holdt fri fra skærmen for at passe ordentligt på sig selv under sin graviditet. Nu er hun tilbage.

Mandag aften var Line igen ved roret i TV-Avisen klokken 21, og værten er hurtig til at nedtone dramaet: "Masser af gravide får ildebefindender hver eneste dag, desværre for mig, så skete det midt i TV-Avisen, men det er faktisk meget normalt og ikke særlig dramatisk, selvom det selvfølgelig ikke var rart, da det skete," lyder det fra Line i en pressemeddelelse fra DR.

"DR har ydet mig al den opbakning, der skulle til, og jeg har modtaget over 200 henvendelser fra seere, der har ønsket mig god bedring. Den slags betyder utroligt meget," siger Line Gertsen i en pressemeddelelse og understreger: "Nu er jeg tilbage og glæder mig til her i efteråret at give den gas på TV-Avisen, inden jeg går på barsel."

Læs mere om: