Lørdag, 26. januar 2013 — af af Kasper Skov Jensen, Newsdesk, Aller Media

Lise Rønne: Jeg har ikke savnet mit arbejde

Lise Rønne
Lise Rønne
Foto: Niels Henrik Dam
Det er fortsat den lille datter, Eva, der fylder mest i Lise Rønnes liv, selvom hun i aften afbryder sin barsel for at være vært på Melodi Grand Prix.

Som vært på fire sæsoner af "X Factor" var Lise Rønne en fast del af familiens Danmarks TV-hygge, men for fire måneder siden gik hun på barsel for at tage sig af sin lille datter, Eva. En beslutning den smilende vært på ingen måde har fortrudt, selvom arbejdet som højt profileret TV-ansigt fylde meget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har været vidunderligt. Jeg var helt vildt klar til det. Det er dejligt bare at tænke på sin lille familie, så jeg har faktisk ikke savnet mit arbejde. Men det kommer jeg sikkert til om et halvt år, siger Lise Rønne, der også har den toårige søn Nelson, til Alive.dk

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Nu er Lise Rønne klar til at lade morrollen glide i baggrunden for en stund. Hun har nemlig takket ja til at være vært ved årets Melodi Grand Prix sammen med TV-kollega Louise Wolff og skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke.

En flot kjole, lækkert hår og godt selskab på scenen, var simpelthen umuligt at sige nej til, forklarer Lise Rønne, der vender tilbage på barsel, når det stort anlagte show i aften er slut.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg er privilegeret at få lov til at vende tilbage for en kort bemærkning. Til dagligt går jeg rundt derhjemme i joggingtøj. Så det er dejligt at få lov at blive klædt i en Jesper Høvring-kjole og få sat håret af nogen, der kan finde ud af det. Det minder mig om, at der er en krop under joggingtøjet, siger hun.

Det er anden gang Lise Rønne skal være vært ved Dansk Melodi Grand Prix. Første gang var i 2011, hvor Felix Smith var medvært. Dette års udgave af sangkonkurrencen finder sted i aften.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden