Lørdag, 19. december 2015 — af Karina Didriksen

Lise Rønne: Juleaften er vildt hyggelig

Lise Rønne.
Lise Rønne.
Foto: Lars H. Laursen
TV-værten Lise Rønne elsker julen, og den 24. december skal hun være hos sin søster sammen med kæresten og deres to børn.

Lise Rønne er stor fan af december, og hun nyder at tilbringe juletiden med sin kæreste Mikkel Lucas Overby og deres to børn, Nelson, 5, og Eva, 3.

- Selve juleaften er vildt hyggelig. Familien er samlet, og vi spiser and og flæskesteg, fortæller Lise Rønne til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 37-årige TV-vært slipper selv for at lave julemaden, for det er nemlig hendes svoger, som har påtaget sig den opgave. 

Lise Rønnes største gaveønske

- Vi er hos min svigermor hvert andet år, men i år er vi hos min søster i Køge. Alle børnebørn er samlet, og min mor og far er der. Det er hyggeligt, fordi jeg er skilsmissebarn, og mine forældre har det fint sammen, forklarer Lise Rønne.

LÆS MERE: Sådan holder Michèle Bellaiche jul

Hun elsker at gå rundt om juletræet sammen med sin familie, og når det kommer til gaver, er hun ikke i tvivl om, hvad der vil bringe mest lykke.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Der er faktisk ikke noget, jeg hellere vil have end en perleplade, som min søn Nelson har lavet, lyder det med et smil fra DR-værten.

I aften lørdag den 19. december er Lise Rønne vært på ”DR’s store juleshow” sammen med kollegaen Jacob Riising. Programmet sendes live kl. 20.00 på DR1.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden