4. feb. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Lise Rønne til Danmarks Indsamling 2018: Overvældet af følelser

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180204_lhl9081.jpg
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
”Danmarks Indsamling” samlede i år ind til hjemløse børn, og i den anledning besøgte Lise Rønne selv nogle af dem. En oplevelse, der påvirkede hende meget.

”Danmarks Indsamling” kulminerede lørdag aften med et stort liveshow ført an af Lise Rønne og Christian Degn.

Årets indsamling gik til hjemløse børn, og i den forbindelse har showets to værter selv været ude i verden for at besøge nogle af dem.

Lise Rønne er mor til tre

- Det var helt vildt, hvor meget det påvirkede mig dernede. Jeg kan ikke lade være med hele tiden at koble det til mine egne børn, forklarede værten til BILLED-BLADET kort efter det fem timer lange liveshow.

- Det, jeg tænkte, var, at hvis mine børn oplevede bare en lille flig af det, som de børn lever med, så ville de blive traumatiseret, fortæller Lise Rønne, som selv er mor til tre og for nylig er kommet tilbage fra barsel.

78.868.425 kroner til hjemløse børn

UNICEF vurderer, at der er cirka 150 millioner børn verden over, som lever uden et hjem. Og gennem hele ugen har DR sat fokus på at indsamle penge ind til netop hjemløse børn.Det hele kulminerede med et fem timer langt liveshow lørdag aften, og ved midnat kunne de løfte sløret for det endelige resultat.

78.868.425 kroner blev samlet ind til det gode formål.

https://imgix.billedbladet.dk/20180204_lhl9066.jpg
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Indsamlingen rundede én milliard kroner

Årets danmarksindsamling er den 12. af sin slags og har i alle årene støttet forskellige formål. I år rundede ”Danmarks Indsamling” én milliard indsamlede kroner i alt.

Det markerede den altid vandglade Joakim Ingversen, som sammen med Christian Degn hoppede i et isbad for at markere, at ”Danmarks Indsamling” havde rundet det flotte beløb.

https://imgix.billedbladet.dk/20180204_lhl9022.jpg
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Læs mere om: