5. maj. 2020
Af Stine Ramlyng

Livsstilsekspert overrasker: Bor sammen med en anden kvinde end sin kone

flemming møldrup
Foto: Camilla Stephan
Livsstilsekspert Flemming Møldrup er gift med Rikke Møldrup Rasmussen, men bor sammen med sin veninde, fordi det fungerer godt sådan, fortæller han til Femina.

Vi kender Flemmning Møldrup, 50, som humørsmittende livsstilsekspert i DR-programmet "Kender du typen?". Her sætter han sammen med Anne Glad og Mads Steffensen ord på folks personlighed og gætter sågar nogle gange, hvem der ejer boligen, alene ud fra indretning, valg af madvarer og malerier på væggene.

Alternativ bofællesskab

Privat er han måske ikke ligeså nem at sætte ord på, for han har valgt en alternativ løsning, når det kommer til at være gift og bo sammen. Det fortæller han om i Femina nr. 18.

I en stor artikel fortæller parret om, hvordan de mødte hinanden sidste vinter, forelskede sig og blev gift et halvt år efter uden at bo sammen. Ikke lang tid efter brylluppet meddelte Flemming Møldrup sin kone, at han ville flytte sammen med sin forretningspartner og veninde gennem 20 år, Nicoline Olesen, i en lejlighed på Østerbro. En idé som hans kone bifaldt.

En vidunderlig konstellation

Rikke og Flemming er begge fraskilt, dyrker forskellige interesser, har børn i forskellige aldre og ser begge en fordel i at have fundet en alternativ måde at indrette sig på som ægtefolk. Et alternativ, der fungerer rigtig godt for dem.

- Rikke og jeg har både tid til hinanden og tid til os alle sammen. På den måde er det en vidunderlig konstellation. Samtidig er der også tid til, at vi kan gøre ting hver for sig. Rikke vil gerne meditere og dryke yoga, og jeg vil gerne surfe og skrive. Det ville vi selvfølgelig også kunne, hvis vi boede sammen, men der er lidt mere energi i det, når man er alene.

- Samtidig savner vi også hinanden, og det er godt - det er ligesom de mennesker, der faster, siger Flemming Møldrup til Femina om den alternative boligsituation, men han forsikrer også om, at Rikke og han skal flytte sammen på et tidspunkt.

Læs mere om: