Lørdag, 16. april 2016 - af af Liz Rørsig

Lørdag går det løs: Ny vært i Guld i købstæderne

Cecilie Nielsen

Cecilie Nielsen

Foto: DR
Cecilie Nielsen er ny vært i DR1-programmet ”Guld i købstæderne,” og optagelserne er allerede i fuld gang.

Cecilie Nielsen har overtaget værtsrollen efter Mette Bluhme Rieck i en ny sæson af DR1’s ”Guld i købstæderne”. Cecilie er gået i gang med de første optagelser, som foregår i Køge.  

- Jeg sagde ja til programmet, fordi jeg synes, det er et rigtig dejligt sommerprogram med et dejligt indhold. Jeg har lavet historieprogrammer på DR K i nogle år nu, så jeg syntes, det lød rigtig spændende med et program, der smager lidt af historie, men alligevel er noget helt andet, fortæller Cecilie til BILLED-BLADET. Hun har en bachelor i historie og får mulighed for at dykke ned i historien i de fem byer, som programmet lægger vejen forbi.

 

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Cecilie Nielsen elsker historie

- Jeg interesserer jeg mig ret meget for historie, og det har jeg faktisk altid gjort. Der er historier med fra alle fem byer, og jeg glæder mig til at lære byerne bedre at kende, tilføjer den nye vært.
”Guld i købstæderne” søger lige nu medvirkende, der er interesserede i at få mere at vide om deres gamle arvestykker, designmøbler, kunstværker eller andet, de mener, kan have værdi og historie. DR stiller op med seks af landets førende vurderingseksperter, som er klar til at give en grundig gennemgang af tingene, man har med samt en vurderingspris. Ud over vurderingseksperterne står tre professionelle opkøbere klar til at byde på de mest interessante ting. Opnås der enighed mellem sælger og køber, foretages en handel. Handlen er gebyrfri. Programmets nye vært og hele holdet står klar til at tage imod så mange som muligt og åbner dørene fra klokken 10 til 15 følgende steder:

Starter lørdag i Køge

16.-17. april: Køge, Hotel Comwell

30. april-1. maj: Horsens, Håndværkerforeningens Hus

14.-15. maj: Nykøbing Falster, Katedralskolen

28.-29. maj: Skive, Skive Theater

11.-12. juni Ribe, Det gamle rådhus

Der laves 10 udsendelser i alt, som sendes på onsdage hen over sommeren på DR1 klokken 20.00

 

LÆS MERE: Mette Bluhme Rieck skal være vært på  DR-sporten

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden