29. dec. 2020
Af Karina Didriksen

Louisa Lorang: Sådan skal jeg fejre nytår

Louisa Lorang.
Louisa Lorang.
Foto: Peter Grosen
Tv-kokken Louisa Lorang glæder sig til at spise en helt bestemt ret nytårsaften.

Louisa Lorang er vært på DR-programmet ”Klar til nytår”, og hun er i den grad også selv klar til at fejre årets sidste dag.

- De sidste par år har vi holdt nytårsaften på børnenes præmisser, så vi havde besluttet os for, at vi i år ville holde en voksenfest. Vi havde inviteret to vennepar, som begge har børn, men nu kommer der kun et af parrene, for ellers bliver vi for mange, fortæller Louisa Lorang til BILLED-BLADET og tilføjer med et smil:

- Men det bliver mega hyggeligt, og vi glæder os bare helt vildt til at få gæster i den her corona-tid.

Sammen med ægtemanden Benjamin har Louisa Lorang tre børn, Ester, 14, Isak, 10, og Maggie på fem år.

Spiser kun skaldyr

Når det gælder nytårsmaden, er der både lækkerier til de voksne og til børnene.

- Fordi der er børn, spiser vi ikke en decideret syvretters menu, men vi spiser ofte syv retter, som kommer på bordet på en gang. Og der er altid skaldyr, for det er det bedste, jeg ved, siger 44-årige Louisa Lorang og fortsætter:

- Jeg spiser kun skaldyr, og vi skal have alt fra jomfruhummere og hummere til østers og rejer. Men i år er der også dim sum (en kinesisk ret), for det elsker børnene at spise.

- Jeg laver jo mad hele tiden, så det er dejligt, at det er mad, som jeg ikke skal bruge så lang tid på at forberede.

”Klar til nytår” sendes på DR1 tirsdag den 29. december kl. 20.30.

Læs mere om: