25. sep. 2009
Af af Liz Rørsig

Louise Wolff holder orlov

Louise Wolff
Louise Wolff
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Lise Rønne overtager værtsstolen, når Louise Wolff går på tre måneders orlov fra ”Aftenshowet”.

Louise Wolff holder fra den 1. oktober tre måneders orlov fra sit værtsjob i "Aftenshowet" på DR1. Hun skal i stedet i gang med optagelserne til en ny omgang af et andet populært DR1-program, "Sporløs", der vises i efteråret 2010. Louises vikar bliver Lise Rønne.

- Det hele passer så fint med, at Lise tager mine vagter på "Aftenshowet", og når jeg vender tilbage den 1. januar, tager Lise på barselsorlov, fortæller Louise Wolff til BILLED-BLADET og tilføjer.

- Jeg har tidligere prøvet at passe to fuldtidsjobs på én gang, og det er hårdt. Det går ud over privatlivet, hvor jeg har måttet sige nej tak til at kunne mødes med venner, komme til fødselsdage, eller bryllupper.

- Det er dejligt også at kunne have et liv ved siden af arbejdet, siger Louise, der når en ekstra opgave, inden hun tager fat på "Sporløs".

Den 3. oktober er hun vært i Koncerthuset sammen med radioværten Anders Bisgaard, når ni finalister dyster om at blive P4s Rockfund 2009. Louise vender dermed - for en kort bemærkning - tilbage til radioen, hvor hun for fire år siden var vært på P3.

Læs mere om: