Onsdag, 6. juni 2018 - af Liz Rørsig

Louise Wolff runder de 40: Jeg er et dejligt sted i livet

Louise Wolff.

Louise Wolff.

Foto: Per Arnesen/TV 2
Louise Wolff fylder onsdag 40 år. Hvad der skal ske på den store dag, bliver en overraskelse for DR-værten.

Louise Wolff kan i dag onsdag fejre sin 40-års fødselsdag, og fødselaren er spændt på, hvad dagen bringer.

- Jeg véd faktisk nærmest intet om, hvad der skal ske på min fødselsdag. Min kæreste, Jonas, er meget hemmelighedsfuld. Men han har arrangeret pasning af vores datter i morgen aften og bedt mig om at tage pænt tøj på, når jeg kommer hjem fra arbejde, så jeg har en formodning om, at aftenen måske kommer til at indeholde en middag, som vi hverken selv skal tilberede eller rydde op efter, fortæller Louise til BILLED-BLADET. 

Dejlige overraskelser

- I det hele taget står denne fødselsdag i hemmelighedernes tegn, for når weekenden kommer, har min kusine (Laura Seierøe) bedt mig om at være klar til at tage med hende på tur fra fredag til søndag. Og heller ikke hun vil fortælle mig noget om, hvor vi skal hen, eller hvad der skal foregå. Så jeg er oprigtigt meget spændt på, hvad min 40-årsdag kommer til at bringe af oplevelser, siger DR-værten, der ”har det rigtigt godt med at fylde 40”.   

- Jeg kan godt lide at have fødselsdag, og jeg synes, jeg er et dejligt sted i livet, fastslår Louise, der også kan glæde sig til, at veninderne kommer til fest senere på måneden. 

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden