7. dec. 2021
Af Karina Didriksen

Louise Wolff: Så lidt sover jeg om natten

Louise Wolff.
Louise Wolff.
Foto: Hanne Juul
Jobbet på ”Go’morgen Danmark” og to små børn betyder, at Louise Wolff ikke altid får sin skønhedssøvn.

43-årige Louise Wolff elsker sit job på ”Go’morgen Danmark”, men som mor til to betyder det, at hun ikke får specielt meget søvn.

TV 2-værten lægger ikke skjul på, at det kan være en smule udmattende at kombinere rollen som småbørnsmor med et job, der kræver, at hun skal tidligt op.

- Jeg står op kvart over tre om natten, så jeg får cirka fire timers søvn, fortalte Louise Wolff for nyligt til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Men det er jo ikke hver uge, for det ville jeg slet ikke kunne holde til, det er kun hver anden uge. Men jo, jeg sover for lidt, og det er mega hårdt!

Før hun blev mor, gik "Go'morgen Danmark"-værten tidligere i seng, men det kan ikke lade sig gøre længere.

- Det ville jeg have gjort i gamle dage, men nu skal jeg jo arbejde. Vi skal først have børnene til at sove, og så kan jeg sætte mig og skrive manuskriptet til næste morgen. Det kan ikke lade sig gøre på andre måder end, at jeg må give køb på min nattesøvn, konstaterer Louise Wolff.

Masser af frihed

Louise Wolff har døtrene Gertrud på halvandet år og Billie på 5 år, og der er bestemt også positive sider ved hendes morgenjob.

- Der er så mange andre fordele. Det giver masser af frihed, for jeg kan altid få mine døtre hentet om eftermiddagen, så vi kan få nogle timer sammen, siger hun og tilføjer med et smil:

- Så jeg synes nærmest, at det er en fest at gå på arbejde. Og når vækkeuret ringer midt om natten, kan jeg stå op og tage et bad, uden der er nogen, som hiver i mig. Så der er et frirum.

Læs mere om: