Torsdag, 20. marts 2014 - af af Helle Skram de Fries

Lucy glæder sig til at fyre den af til "X Factor"-koncert på Rådhuspladsen

Foto: Martin Høien
Den 23-årige "X Factor"-deltager fra Thylejren kan godt lide konceptet med en stor gratis koncert inden finalen.

I syvende sæson af  "X Factor" har man valgt, at finalen vender tilbage til studie 5 i DR Byen, lige som det var i den spæde start.

Men deltagerne, der i morgen skal dyste i semifinalen, er tilsyneladende ikke skuffede over, at de ikke kommer til at optræde i hverken Parken i København eller Boxen i Hering, hvis de kommer i finalen.

De glæder sig der imod over, at de allerede inden finalen - nemlig på mandag - kommer til at optræde ved en stor gratis-koncert på Rådhuspladsen.

- Jeg ved jo ikke, hvordan det er at optræde i Parken eller i Boxen, men jeg glæder mig helt vildt til koncerten på Rådhuspladsen. Og jeg krydser mine fingre og takker for, at jeg får lov at få den oplevelse, lyder det fra Lucy Mardou.

Koncerten er for alle

Hun kan godt lide konceptet med, at koncerten er gratis og er for alle.

- Det er dejligt, der ikke er noget med, at folk skal købe en dyr billet, og at alle, der har lyst at høre på, kan komme.

Blachmans gruppe Anthony Jasmin er helt enige.

- Vi føler bestemt ikke, vi bliver snydt for noget - tværtimod. Alle fire semifinalister er jo sikret den kæmpe oplevelse, det bliver at optræde på Rådhuspladsen. Det bliver stort. Når vi optræder i studiet, ser vi jo ikke alle dem, der sidder derhjemme og følger det i fjernsynet. Nu kommer vi til at stå foran et stort publikum, lyder det fra Anthony.

Lucy Mardou, der under hele sin "X Factor"-deltagelse har boet på hotel i København sammen med kæresten Hector og deres lille datter Austa, glæder sig lidt til at komme tilbage til Thylejren.

- Men jeg kommer da også til at savne alt det her. Det er en kæmpe oplevelse, og jeg er glad for, at jeg hele vejen igennem har fået lov til at være mig selv - for det er det, jeg er bedst til.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden