29. mar. 2014
Af af Helle Skram de Fries

Lucys forældre kom helt fra Pakistan til finalen

De stolte forældre lykønskede deres datter med den flotte andenplads.
De stolte forældre lykønskede deres datter med den flotte andenplads.
Marianne og Tom Erik Terjesen var stolte af deres datters flotte andenplads i X Factor.

Allerede på søndag tager Lucy Mardous forældre den lange tur tilbage til Pakistan, hvor far, Tom Erik, er ansvarlig for sikkerheden på den norske ambassade. Men de ville for alt i verden ikke gå glip af at se deres dygtige Lucy i den danske "X Factor"-finale. At hun så ikke fik sejren betød intet for dem.

- Hun HAR jo vundet, lød det begejstret fra mor, Marianne Terjesen, der, ligesom Lucys far var vældig stolt af datteren.

- Hun har gjort det SÅ flot. Vi har tre børn, og de er alle meget kreative, men med foskellige ting. Med Lucy har det altid været musikken, og det bliver det garanteret også ved med at være, fortalte Lucys glade far.

Ægteparret skal blive i Pakistan de næste tre år, så det er ikke meget, de ser til datteren og deres lille barnebarn, Austa, der fyldte et år 2. marts.

- Nej, men vi skyper, så Austa kender os fint, når vi kommer. Vi snakker med hende over internettet, og så sender vi hende en masse kys, forklarer morfar Tom Erik, kysser sig selv på håndfladen og viser, hvordan han puster kysset videre til skærmen, når han skyper med sit barnebarn.

At deres datter er vokset op i et ambassademiljø med swimmingpool for så at vælge at bo helt primitivt i Thylejren, får begge forældre til at trække på smilebåndet.

- Ja, vi har da haft en lille pool og ikke manglet noget, men vild luksus har det ikke været.

Kærlighed har der været overflod af i Lucys barndomshjem, og det er der også hjemme i Thylejren, hvor hendes ambassadeforældre holder meget af at være på besøg.

Og Lucy selv?

- Jeg er bare så glad og taknemmelig for, at jeg nåede så langt. Det har været en helt fantastisk oplevelse. Nu glæder jeg mig til at komme hjem til Thylejren og slappe lidt af med min lille datter og min dejlige mand, lød det fra en træt, men også meget glad indehaver af andenpladsen i X Factor 2014.

Læs mere om: